• Laman Utama
  • Kontraktor
  • Tender & Sebutharga
  • KERJA-KERJA PENGGANTIAN, PENYENGGARAAN DAN PEMBAIKAN SISTEM PENCEGAHAN KEBAKARAN DAN LAN-LAIN KERJA YANG BERKAITAN DI KOLEJ MATRIKULASI GOPENG, PERAK DARUL RIDZUAN.

KERJA-KERJA PENGGANTIAN, PENYENGGARAAN DAN PEMBAIKAN SISTEM PENCEGAHAN KEBAKARAN DAN LAN-LAIN KERJA YANG BERKAITAN DI KOLEJ MATRIKULASI GOPENG, PERAK DARUL RIDZUAN.

Syarat dan Kriteria :

1.TARAF: Bumiputera /T1
2. Berdaftar Dengan LPIPM (CIDB)
3.Gred : G4
4.Kategori : M
5.Pengkhususan : M02
6. Perakuan Pendaftaran Kontraktor (PPK), Sijil Perolehan Kerja Kerajaan (SPKK), atau Sijil PUKONSA, Kelas C, Tajuk :III, Tajuk Kecil 10 Atau Sijil UPKJ  Kelas C/BX, Kepala V, Sub-Kepala :6
7.SURAT KEBENARAN KHAS CIDB ADALAH TIDAK DIBENARKAN

Tarikh Mengisi Borang Saringan Wajib:

8 Mei 2023 (Isnin) Hingga 10 Mei 2023 (Rabu) Sebelum jam 11.59 malam.
Pautan Kerja - https://forms.gle/VRgKkcCoZVCkSpYd9

Harga Dokumen & Tarikh Dokumen Mula Boleh Di Muat Turun

Pembayaran Dokumen Tender Adalah Secara JOMPAY SAHAJA
atas nama AKAUNTAN NEGARA MALAYSIA – PERAK- T. Hanya Petender Yang Layak  (Melepasi Saringan Wajib) Akan Menerima Surat Pelawaan Tender untuk keterangan lanjut berkaitan Lawatan Tapak dan  Pautan Muat Turun Dan Kata Laluan  (Password) melalui Email Untuk Memuat Turun Dokumen Tender Daripada J-Cloud

Dokumen Tender Dijual Secara Atas Talian Dengan Harga Sebanyak RM100.00 Dan Tarikh Bayaran Adalah Pada 23 Mei 2023 (Selasa) Hingga 25 Mei  2023 (Khamis) Sebelum Jam 5.00 Petang Sahaja. (Bayaran Dokumen Tender Hanya Kepada Petender Yang Menerima Surat Pelawaan Tender (Berjaya Melepasi Saringan Wajib Sahaja).

Tempat, Tarikh & Waktu Tutup Tender

Tingkat 1, Bhg.Kontrak & Ukur Bahan, JKR Perak, Jalan Panglima Bukit Gantang Wahab, 30000 Ipoh, Perak Pada  3 Julai 2023 (Isnin) Pada Atau Sebelum Jam  12 Tengahari. Tender yang lewat tidak akan diterima. Dokumen Tender dikemukakan secara serahan tangan dengan mematuhi Prosedur Operasi Piawai (SOP) yang disediakan di dalam Arahan Kepada Petender

 Lawatan Tapak.

Taklimat Tender Dan Lawatan Tapak Diwajibkan. Tarikh Lawatan Tapak Adalah pada 22 Mei 2023 (Isnin). Tempat Berkumpul Akan Dimaklumkan Kemudian. Penama dalam sijil CIDB adalah diwajibkan hadir. Tidak boleh mewakilkan pegawai lain.

 

 

logobawah

Hakmilik © 2020 JABATAN KERJA RAYA PERAK DARUL RIDZUAN
Paparan terbaik melalui Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi 1024 x 768 ke atas.Laman Web ini menggunakan SUSUN ATUR RESPONSIF. Kemaskini Terakhir : Khamis 13 Jun 2024, 06:45:56.