• Laman Utama
  • Kontraktor
  • Tender & Sebutharga
  • MENYIAPKAN BAKI KERJA PEMBINAAN FAKULTI PENDIDIKAN TEKNIKAL & VOKASIONAL (FPTV), UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS (UPSI), KAMPUS TELUK INTAN, PERAK DARUL RIDZUAN (TAWARAN SEMULA)

MENYIAPKAN BAKI KERJA PEMBINAAN FAKULTI PENDIDIKAN TEKNIKAL & VOKASIONAL (FPTV), UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS (UPSI), KAMPUS TELUK INTAN, PERAK DARUL RIDZUAN (TAWARAN SEMULA)

Syarat dan Kriteria :

1.TARAF: Terbuka /T1
2. Berdaftar Dengan LPIPM (CIDB)
3.Gred : G7
4.Kategori : B
5.Pengkhususan : B04
6. Sijil Kontraktor Penyiap, Perakuan Pendaftaran Kontraktor (PKK), Sijil Perolehan Kerja Kerajaan (SPKK), atau Sijil PUKONSA, Kelas A, Tajuk :II, Tajuk Kecil 02 Atau Sijil UPKJ, Kelas A, Kepala II, Sub-Kepala :2a

Tarikh Mengisi Borang Saringan Wajib:

8 Mei 2023 (Isnin) Hingga 10 Mei 2023 (Rabu) Sebelum jam 11.59 malam.


Pautan Kerja - https://forms.gle/wmdsKmKGjaMnqVWi7

Harga Dokumen & Tarikh Dokumen Mula Boleh Di Muat Turun

Pembayaran Dokumen Tender Adalah Secara JOMPAY SAHAJA
atas nama AKAUNTAN NEGARA MALAYSIA – PERAK- T. Hanya Petender Yang Layak  (Melepasi Saringan Wajib) Akan Menerima Surat Pelawaan Tender untuk keterangan lanjut berkaitan Lawatan Tapak dan  Pautan Muat Turun Dan Kata Laluan  (Password) melalui Email Untuk Memuat Turun Dokumen Tender Daripada J-Cloud 

Dokumen Tender Dijual Secara Atas Talian Dengan Harga Sebanyak RM1500.00 Dan Tarikh Bayaran Adalah Pada 23 Mei 2023 (Selasa) Hingga 25 Mei  2023 (Khamis) Sebelum Jam 5.00 Petang Sahaja. (Bayaran Dokumen Tender Hanya Kepada Petender Yang Menerima Surat Pelawaan Tender (Berjaya Melepasi Saringan Wajib Sahaja).

Tempat, Tarikh & Waktu Tutup Tender

Tingkat 1, Bhg.Kontrak & Ukur Bahan, JKR Perak, Jalan Panglima Bukit Gantang Wahab, 30000 Ipoh, Perak Pada  4 Julai 2023 (Selasa) Pada Atau Sebelum Jam  12 Tengahari. Tender yang lewat tidak akan diterima. Dokumen Tender dikemukakan secara serahan tangan dengan mematuhi Prosedur Operasi Piawai (SOP) yang disediakan di dalam Arahan Kepada Petender 

 Lawatan Tapak

Taklimat Tender Dan Lawatan Tapak Diwajibkan. Tarikh Lawatan Tapak Adalah pada 22 Mei 2023 (Isnin) Bertempat Di JKR Hilir Perak Pada Jam 10.30 Pagi.

 

 

 

logobawah

Hakmilik © 2020 JABATAN KERJA RAYA PERAK DARUL RIDZUAN
Paparan terbaik melalui Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi 1024 x 768 ke atas.Laman Web ini menggunakan SUSUN ATUR RESPONSIF. Kemaskini Terakhir : Rabu 29 November 2023, 03:33:35.