Skip to main content

KERJA- KERJA PENGGANTIAN, PEMBAIKAN, MENGUJI SERTA MENGUJITERIMA SISTEM PENYAMAN UDARA JENIS (WATER COOLED CHILLER UNIT)&LAIN- LAIN KERJA YANG BERKAITAN DI BANGUNAN PERAK DARUL RIDZUAN, JALAN PANGLIMA BUKIT GANTANG WAHAB, IPOH, PERAK DARUL RIDZUAN (FASA2)

Kerja-Kerja Penggantian, Pembaikan, Menguji Serta Mengujiterima Sistem Penyaman Udara Jenis (Water Cooled Chiller Unit) Dan Lain-Lain Kerja Yang Berkaitan Di Bangunan Perak Darul Ridzuan Jalan Panglima Bukit Gantang Wahab, Ipoh Perak Darul Ridzuan (Fasa 2)

Syarat dan Kriteria :

1.TARAF: Bumiputera /T1
2. Berdaftar Dengan LPIPM (CIDB)
3.Gred : G4
4.Kategori : ME
5.Pengkhususan : M01
6. Perakuan Pendaftaran Kontraktor, Sijil Perolehan Kerja Kerajaan, Sijil Taraf Bumiputera

Tarikh Mengisi Borang Saringan Wajib:
 
25 May 2022 (Rabu) Hingga 27 May 2022 (Jumaat) Sebelum jam 11.59 malam. Pautan
https://forms.gle/NemmKPixnthLyaJE8

Harga Dokumen & Tarikh Dokumen Mula Boleh Di Muat Turun

Dokumen Tender dijual secara atas talian dengan harga RM100.00 dan boleh dimuat turun pada 14 Jun 2022 (Selasa) Hingga 27 Jun 2022 (Isnin)

Pembayaran Dokumen Tender Secara INSTANT TRANFER (Maklumat Pembayaran dinyatakan dalam Surat Pelawaan) Hanya petender yang layak (melepasi saringan wajib) akan menerima nama pengguna beserta kata laluan atau pautan muat turun melalui email untuk memuat turun Dokumen tender daripada J-Cloud.

Tempat, Tarikh & Waktu Tutup Tender

IP J.K.R Perak Tingkat 1, (Bhg.Kontrak & Ukur Bahan), 04 Julai 2022 (Isnin) Sebelum atau pada Jam 12 Tengahari. Tender yang lewat tidak akan diterima. Dokumen Tender dikemukakan secara serahan tangan dengan mematuhi Prosedur Operasi Piawai (SOP) yang disediakan di dalam Arahan Kepada Petender.

Lawatan Tapak TIDAK DIWAJIBKAN manakala Taklimat Tender adalah secara atas talian. Petender digalakkan untuk membuat lawatan tapak atas tanggungjawab sendiri.

Klik sini untuk taklimat tender