• Laman Utama
  • Kontraktor
  • Tender & Sebutharga
  • MENYIAPKAN BAKI KERJA PEMBINAAN FAKULTI PENDIDIKAN TEKNIKAL & VOKASIONAL(FPTV) UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS (UPSI) KAMPUS TELUK INTAN, PERAK

KONTRAKTOR DI PELAWA BAGI PROJEK MENYIAPKAN BAKI KERJA PEMBINAAN FAKULTI PENDIDIKAN TEKNIKAL & VOKASIONAL(FPTV) UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS (UPSI) KAMPUS TELUK INTAN, PERAK.

Syarat dan Kriteria :

1.TARAF: TERBUKA /T1

2.Berdaftar dengan LPIPM (CIDB)
3.Gred G7

4.Kategori B
5.Pengkhususan : B04
6.Perakuan Pendaftaran Kontraktor Penyiap, Sijil Perolehan Kerja Kerajaan, PUKONSA & UPKJ.
7.Mempunyai Sijil Kontraktor Penyiap, Kementerian Kerja Raya di bawah Gred G7 Kategori B.

Tarikh Mengisi Borang Saringan Wajib: 

23 November 2021 (SELASA) Hingga 25 November 2021 (KHAMIS) Sebelum jam 11.59 malam. Pautan https://forms.gle/TbTFKvsRd2NzpjAw9

Harga Dokumen & Tarikh Dokumen Mula Boleh Di Muat Turun

Dokumen Tender dijual secara atas talian dengan harga RM1000.00 dan boleh dimuat turun pada:24 Disember 2021  (JUMAAT) Hingga 13 Januari 2022 (KHAMIS) 

AKAUNTAN NEGARA MALAYSIA – KKR-T 
Hanya petender yang layak (melepasi saringan wajib) akan menerima nama pengguna beserta kata laluan atau pautan muat turun melalui email untuk memuat turun Dokumen tender daripada J-Cloud.

Tempat, Tarikh & Waktu Tutup Tender

IP J.K.R Perak Tingkat 1, (Bhg.Kontrak & Ukur Bahan), 20 Januari 2022 (KHAMIS) Sebelum atau pada Jam 5.00 petang. Tender yang lewat tidak akan diterima . Dokumen Tender boleh dikemukakan secara pos berdaftar/kurier dengan mematuhi Prosedur Operasi Piawai (SOP) yang disediakan di dalam Arahan Kepada Petender

Lawatan Tapak TIDAK DIWAJIBKAN manakala Taklimat Tender adalah secara atas talian. Petender digalakkan untuk membuat lawatan tapak atas tanggungjawab sendiri.

**
Bagi sesi pengisian saringan wajib, hanya penama yang tercatat didalam Sijil PPK, SPKK, PUKONSA ATAU UPKJ yang dibenarkan mendaftar. Kontraktor dikehendaki memuat naik perakuan Sijil ASAL Perakuan Pendaftaran Kontraktor dan Sijil Perolehan Kerja Kerajaan yang dikeluarkan oleh Lembaga Pembangunan Perindustrian Pembinaan Malaysia, serta Sijil Kontraktor Penyiap yang dikeluarkan oleh Kementerian Kerja Raya(KKR), PUKONSA dan UPKJ (jika berkenaan) ke dalam Borang Saringan Wajib. Petender dinasihatkan supaya merujuk iklan sepanjang tempoh PPN dilaksanakan.

 
 
logobawah

Hakmilik © 2020 JABATAN KERJA RAYA PERAK DARUL RIDZUAN
Paparan terbaik melalui Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi 1024 x 768 ke atas.Laman Web ini menggunakan SUSUN ATUR RESPONSIF. Kemaskini Terakhir : Rabu 29 November 2023, 03:33:35.