Kejohanan Sukan Kerja Raya 2018 dianjurkan dengan kerjasama Kementerian Kerja Raya, Jabatan Kerja Raya Negeri Perak dan lain-lain yang terlibat. Kejohanan ini berlangsung selama empat hari bermula dari 14 November 2018 hingga ke 17 November 2018. Sebanyak 16 acara dipertandingkan dan Jabatan Kerja Raya Negeri Perak telah menghantar wakil bagi semua permainan. Kejohanan Sukan Kerja Raya 2018 ini telah dirasmikan oleh Yang Berhormat Timbalan Menteri Kerja Raya Tuan Haji Mohd Anuar bin Mohd. Tahir di Malam Perasmian Kejohanan Sukan Kerja Raya 2018 yang dihadiri oleh YBhg. Dato' Sri Ir. Dr. Roslan bin Md Taha, Ketua Pengarah Kerja Raya dan YBhg. Dato' Ir. Hj. Ahameed Tarmizi bin Ramli, Pengarah Kerja Raya Negeri Perak dan Tetamu Kehormat yang lain.

Yang Berhomat Menteri Kerja Raya Tuan Baru Bian menyerahkan Piala Pusingan kepada Johan bagi setiap permainan di Majlis Penutup Kejohanan Sukan Kerja Raya 2018 seterusnya merasmikan majlis tersebut. Tahniah kepada pasukan pemain Tenpin Bowling telah berjaya memperoleh tempat pertama, tahniah juga bagi pasukan Dart dan pasukan Boling Padang berjaya memperoleh tempat kedua.Temasya Sukan ini telah berjalan dengan lancar dan ucapan setinggi tahniah kepada semua pasukan yang bertanding.

logobawah

Hakmilik © 2020 JABATAN KERJA RAYA PERAK DARUL RIDZUAN
Paparan terbaik melalui Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi 1024 x 768 ke atas.Laman Web ini menggunakan SUSUN ATUR RESPONSIF. Kemaskini Terakhir : Rabu 29 November 2023, 03:33:35.