• Laman Utama
  • Berita
  • Majlis Perhimpunan Bulanan JKR Negeri Perak Bil.2/2017 dan Pelancaran Jalur Gemilang

 

2 Ogos 2017 telah diadakan Majlis Perhimpunan Bulanan JKR Perak Bil.2/2017 bertempat di perkarangan pejabat JKR Perak. Semua kakitangan Ibu Pejabat serta daerah telah hadir. Sempena menyambut ulang tahun kemerdekaan yang ke-60 pada tanggal 31 Ogos 2017, JKR Perak telah membuat Pelancaran Jalur Gemilang di kenderaan jabatan yang dirasmikan oleh Pengarah Kerja Raya Negeri Perak, YB. Dato' Haji Jamilol Nasir Bin Saad.

Dalam ucapan beliau, "penjawat awam telah memainkan peranan yang cukup penting untuk membangunkan negara. Kerana itulah penjawat awam digelar sebagai 'Tiang Seri Negara'. Oleh itu, menyeru agar semua kakitangan JKR Perak dapat terus berjuang dan berusaha dalam memartabatkan kemerdekaan negara kita selain menjadi pemudahcara kepada aktiviti sektor swasta, NGO dan rakyat keseluruhannya."

logobawah

Hakmilik © 2020 JABATAN KERJA RAYA PERAK DARUL RIDZUAN
Paparan terbaik melalui Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi 1024 x 768 ke atas.Laman Web ini menggunakan SUSUN ATUR RESPONSIF. Kemaskini Terakhir : Rabu 29 November 2023, 03:33:35.