• Laman Utama
  • Senarai Galeri
  • 𝗣𝗘𝗥𝗧𝗔𝗡𝗗𝗜𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗞𝗨𝗠𝗣𝗨𝗟𝗔𝗡 𝗜𝗡𝗢𝗩𝗔𝗧𝗜𝗙 𝗗𝗔𝗡 𝗞𝗥𝗘𝗔𝗧𝗜𝗙 (𝗞𝗜𝗞)
𝗧𝗔𝗛𝗡𝗜𝗔𝗛 𝗞𝗨𝗠𝗣𝗨𝗟𝗔𝗡 𝗛𝗜𝗣 𝗧𝗘𝗔𝗠 𝗗𝗜 𝗔𝗧𝗔𝗦 𝗞𝗘𝗠𝗘𝗡𝗔𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗗𝗔𝗟𝗔𝗠 𝟮 𝗣𝗘𝗡𝗬𝗘𝗥𝗧𝗔𝗔𝗡 𝗣𝗘𝗥𝗧𝗔𝗡𝗗𝗜𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗞𝗨𝗠𝗣𝗨𝗟𝗔𝗡 𝗜𝗡𝗢𝗩𝗔𝗧𝗜𝗙 𝗗𝗔𝗡 𝗞𝗥𝗘𝗔𝗧𝗜𝗙 (𝗞𝗜𝗞) 𝗛𝗢𝗥𝗜𝗭𝗢𝗡 𝗕𝗔𝗛𝗔𝗥𝗨 𝗣𝗘𝗥𝗜𝗡𝗚𝗞𝗔𝗧 𝗡𝗘𝗚𝗘𝗥𝗜 𝗣𝗘𝗥𝗔𝗞 𝗧𝗔𝗛𝗨𝗡 𝟮𝟬𝟮𝟮.
 
Kumpulan HIP Team yang juga merupakan peserta Pertandingan Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) Peringkat Negeri Perak Tahun 2022 telah dijemput bersama-sama menyertai program ini.
 
2 Penyertaan Projek KIK HIP Team ialah 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗮𝗯𝗹𝗲 𝗙𝗹𝗼𝗼𝗱 𝗜𝗻𝗱𝗶𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿 & 𝗚𝗿𝗮𝘀𝘀 𝗠𝗲𝗮𝘀𝘂𝗿𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁.
Kumpulan HIP Team telah memenangi 2 kategori iaitu 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡 bagi kategori Sosial (Penambahbaikan) bagi Projek Portable Flood Indicator dan 𝗧𝗘𝗠𝗣𝗔𝗧 𝗞𝗘𝗧𝗜𝗚𝗔 bagi kategori Penyampaian Perkhidmatan (Penciptaan) Bagi Projek Grass Measurement di Majlis Sambutan Hari Inovasi Peringkat Negeri Perak Darul Ridzuan yang telah diadakan pada 18-19 Oktober 2022 di Dewan Bankuet, Bangunan Darul Ridzuan. Kejayaan ini melayakkan mereka membawa pulang wang tunai RM10,000 dan RM5000, menjadikan jumlah keseluruhan wang tunai adalah RM15,000 serta sijil penghargaan dan piala iringan.

 

 

 

  

  

                                                       

logobawah

Hakmilik © 2020 JABATAN KERJA RAYA PERAK DARUL RIDZUAN
Paparan terbaik melalui Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi 1024 x 768 ke atas.Laman Web ini menggunakan SUSUN ATUR RESPONSIF. Kemaskini Terakhir : Jumaat 22 September 2023, 06:56:53.